Viimein saatiin internettiin uusi legacy minulta :3 Toivottavasti miellyttää niin uusia lukijoita, kuin Brockia seuranneitakin.

-Coph

1.jpg
Tässä on Carlos Lamont ( 3 siisteyttä, 8 menevyyttä, 4 toimeliaisuutta, 4 leikkisyyttä, 5 kiltteyttä). Hän luuli ostaneensa kauniin rantatontin lammen rannalta, mutta saikin ylisuuren tontin kaupungin laidalta. Alpiinokedoksi kutsuttu alue on toki ihanteellinen paikka kasvattaa suuri perhe, josta perhetavoitteinen Carlos haaveilee. Suuri tie on kuitenkin vaarallinen, mikä tekee paikasta hyvin harvaan asutun. Ehkä siellä silti pärjätään ja onnistutaan toteuttamaan elämäntoiveet (Carlosilla 20:en eläinlapsen kasvattaminen).


2.jpg
3.jpg
Köyhänä miehenä Carlos ei tietenkään saanut rakennettua mitään unelmakämppää... Yläpuolella näkyy talo ulkoa, sekä sisältä. Kalusto on vähäinen, mutta riittää täyttämään poikamiehen tarpeet varsin hyvin. Huomatkaa keskiaikainen sänky ja yöpöytä :3 Ne on vaan pirun halpoja!

4.jpg
Jokapaikan höylä ennustuseukkonen saapui paikalle treffipalveluineen, ja tietenkin Carlosin täytyi käyttää tilaisuutta hyväksi. Maksuksi Carlos tarjosi 1000 simoleonia! Aika paljon ottaen huomioon 4800 simoleonin rahavarannot.. Ei ihme, että taloa ei ole nimeksikään :3

5.jpg
Uuuh, mikä hottis taivaasta tippui <3 Turha odottaa rumia lapsia, jos tämän perheeseen saa! Sylvia Kiiski on naikkon.. ehm.. leidi nimeltään.

6.jpg
No mutta Carlos! Et kai sinä tyttöä lyö, ethän? Tuotahan voisi jo kutsua perheväkivallaksi.. ainiin, Sylvia ei ole perhettä, vielä ainakaan ;) Onneksi nainen tuntuu nauttivan tappelusta.

7.jpg
Viimeinkin lähempää tuttavuutta! Toivottavasti Carlos vain ei etene liian pitkälle liian nopeasti, kun nytkin käsi tuntuu olevan turhan lähellä jotain, mihin ei kannata vielä sitä asettaa...

8.jpg
Oioioioioih, ne on niiin söpö pari :3 Täydellisiä yhdessä!

9.jpg
Mukavasta illasta huolimatta, jäi Carlos syömään nuudeliateriansa yksinään... Miesparka, niin herkkä ja haavoittuvainen, että voisi melkein itsekkin itkeä... Onneksi aina koittaa uusia päiviä :>

10.jpg
Aamun sarastaessa Carlos syöksyi välittömästi puhelimeen kutsuakseen Sylvian luokseen. Kaunis Doris ei ole tainnut nähdä tällaista aiemmin, näyttää nimittäin hiukan pelästyneeltä :3 Tai sitten se johtuu Carlosin epäromanttisesta vaatetuksesta. Tässä muuten muutetaan yhteen <3

12.jpg
Sylvia toi mukanaan 15 247 simoleonia ja 1000 simoleonin päiväpalkan tuomarina. Tällainen tuli uudesta, tapetillisesta talosta. Ikkunat ja autokin löytyy! Huomaattekos mitä pihatien luona tapahtuu?

13.jpg
Aivan oikein! Carlos kosii Sylviaa, joka suostui välittömästi. Sylvian vaatteet pitää kuitenkin saada nopeasti vaihtoon...

14.jpg
On se kyllä kaunis... Pidin hiukset saman tyylisinä kuin aiemmatkin, parempi väri vaan :3

15.jpg
Heti tositoimiin! Toivottavasti nuori pari muistaa ehkäisyn... Vauvoille kun ei vielä tässä vaiheessa olisi hirveästi tilaa.

16.jpg
Illemmalla (yöllä) Sylvia pääsi ostamaan niitä vaatteita. Hajuvesipullokin taisi tulla ostettua... Toivottavasti Carlos pitää voimakkaasti tuoksuvista naisista, ettei avioeroa heti tule!
"Hihii, Carlos ihastuu uusiin vaatteisiini ja Au páur-hajuveteeni!"

17.jpg
Tälläista vaatetta tuli ostettua... Varsin mukava vaateparsi, sanoisin.
"Ehm.. tietenkin pidän uudesta.. ööh.. mekostasi!" Carlos sanoi Sylvialle tämän vaihdettua vaatteensa. Se ei ole mekko, Carlos!

18.jpg
Ups, taisi sittenkin unohtua se ehkäisy... Sylvia kävi saman yön aikana noin 4 kertaa oksentamassa raskauspahoinvointiaan. Vaikea raskaus siis tiedossa, Sylvia.
"Eih.. Ja kun ajattelenkin synnytyksen tusk.. *oksennus*!"

19.jpg
Aamuyöpala tuntuu maistuvan Sylvialle.. Ei ole naisparka päässyt vielä kertaakaan kunnolla nukkumaan, kun oksenteluun kuluu kaikki aika. Kumpa vain ei tulisi kaksosia! Vihaan kaksosia..

20.jpg
Carlosin uusi työ vaatii rankkaa kuntoilua. Yövartijan hommassa ei pärjätä mehupaukku vatsalla, ehei!

21.jpg
Siispä kuntoilemaan!

Toivottavasti miellytti kaikkia, jotka vaivautuivat lukeamaan. Yritän saada seuraavan osan aikaiseksi mahdollisimman nopeasti.. Pelissä Carlos taitaa istua edelleen tuon samaisen kuntolaitteen parissa, mikä tarkoittaa, että pelaamaan täytyisi päästä!
Muistakaa kommentoida!

-Coph