Tippadii! Viimein, tuhannen ja yhden yön odottelun jälkeen, saamme nauttia katsauksesta Lamontien elämään. Mutta mitä opimme tästä tauosta? Aivan, älä koskaan lupaile extrapitkiä osia legacy-tarinaasi. Siitä seuraa vain ongelmia ja turhia viivytyksiä, kun olet ottanut kuvat normaaliin osaan, mutta tarvitset vielä kymmenen lisää. Peli-innon katoamisen vaara on aina olemassa! Kuten nyt. Ei kun eilen. Ja ennen sitä. Joka tapauksessa; lukekaa lukekaa! Ei kun älkää vielä! Huomatkaa kasvanut kuvan koko, joka saattaa aiheuttaa ongelmia pohjan kanssa. Tästä syystä, minun pitää luultavasti vaihtaa pohja, älkää vaaaaaan tulko valittamaan minulle jos ette enää tunnista tätä legacya ulkoasun perusteella (tai muuten siirrän Blogspottiin)! Hakatkaa vaikka päätänne seinään...    Kuvat hyppimään:

1.jpg
Aika päätti kulkea eteenpäin, Carlosin perheen ongelmista huolimatta. Kaksoset siis kasvoivat onnellisesti (epä-onnellisesti ei voi vielä tässä vaiheessa) taaperoiksi. Kuvassa on nuorempi puolisko, Téte...

2.jpg
...kun taas tässä suloisen pelottavalla tavallaan hymyilee vanhempi, eli Eva.

3.jpg
Mutta ei sovi unohtaa esikoistakaan. Huomatkaa, Eva ja Sera liikuskelee täysin samaan aikaan :3 Ei suinkaan Téte ole matkalla ulkopuolisuuteen?

4.jpg
Kuten suurin osa teistä aktiivisista --ja myös epä-aktiivisista-- kävijöistä ehkä arvelivatkin, ei Par... siis Carlos ole sopiva persoona yksinhuoltajaksi. (kuten ehkä huomaatte)

5.jpg
Yötä päivää, päivää yötä.... kolmen taaperon hoitaminen yksinään ei olisi herkkua edes pätevälle lastenvahdille. Tai en minä tiedä, ei simssissä ole sellaisia!

6.jpg
Mutta helpotusta hoitotaakkaan tarjoaa Sera, the kasvaja joka ei tarvitse enää hoitoa. Nämä tytöt eivät näytä kovin kauniilta tähän mennessä?

7.jpg
Kilttinä tyttönä Sera meni petiin jo ennen auringonlaskua, tulevia koulupäiviä varten. Isin pikku esikoinen :3

8.jpg
Carlosin täytyisi kyetä maalaamaan itsensä, ja ehkä jopa seuraavaan perijän, aikuisikäisenä. Tämän vuoksi suuri osa miehen ajasta kului maalaustelineen äärellä. Hän alkaa jo pikku hiljaa olla melko taitava!

9.jpg
Kuten jo mainitsin, ei simssistä löydä pätevää lapsenvahtia edes hiirien ja elefanttien kera. Eikun siis kiss.. noh, ei sillä niin väliä. Eva laitettiin lattialle syömään tuolille unohtunutta velliä, vielä ilman lusikkaa! Mieti! Ilman lusikkaa! Raughhhh...

10.jpg
Maalaustelineen hetkeksi jättänyt Carlos alkoi tuntea outoa vetoa naapurin mustiin, kiiluva silmäisiin koiriin. Toivottavasti on ukkeli perillä siitä, että tuo koira ei ole koira.

11.jpg
Perhe, perhe, perhe, perhe, perhe, perhe... kuka sitä edes jaksaa? Carlos yritti vaihtaa elämäntoivettaan johonkin mahdolliseen. Noh, eipä mennyt ihan niinkuin piti. Tavoitemittari ylpeästi... *kröh*.. punaisella, sai arvon kantaisä tavoitteekseen juustoleivän. Eikun, syöpöttelyn...

12.jpg
...jonka vuoksi Lamontin perheessä syötiin ainoastaan juustoleipiä. Carlos kun toivoi yli kaiken jonain päivänä syövänsä 200 juustoleipää.

13.jpg
Tilulii! Synttäriiit! Kaksoset hyppäävät vauhdilla ulos luovuuslelujen lelulaatikosta, turhien romujen maailmaan. Jostain syystä Carlos koki valvollisuudekseen olla ilkosillaan tyttäriensä syntymäpäivänä.

14.jpg
"Kauniit" kaksoset! Eva (oikea) on mielestäni kauniimpi kuin Téte (vasen), jonka silmät ovat vähän.. pilipali.

15.jpg
Téte taitaa olla ulkopuolisuuden rajamailla horjahtelemassa. Kaksosista toinen päätti isosiskon olevan mukavampi leikkikaveri kuin kaksoissisko, jonka hevosta ei kaivattu 'hevonen ja auto'-leikkiin.
"Sit tää hevonen löytää lattiasta pommpupaikan ja lentää taivaalle!" "Mut tää autopa sit lentää siivillä perään ja yrittää syödä sen hevosen." Autoilla ei ole siipiä, eikä lattiassa pomppupaikkoja!

16.jpg
Muutta riittäähän sitä aikaa kaksossiskojen yhteisiin pelihetkiinkin. Hmm, oikeaa puhelinluetteloiden hyötykäyttöä!

17.jpg
Tulos ei kuitenkaan miellyttänyt molempia osapuolia, jonka vuoksi seurasi verinen tahtojen.. siis nyrkkien, taisto. Isä tuntuu olevan varsin kauhuissaan.

18.jpg
Party party! Tytöt pääsivät yksityiskouluun pistein 62/90. Mitä.. odottakaas, korvanappiin sanotaan jotain.. siis mitä?! Ei tullut pääsyä yksityiskouluun ei... Ko. koulussa ovat niin nipoja, että pisteitä täytyy olevinaan olla niin paljon kuin siellä määrätään.

19.jpg
Tétellä on aivat omat ja ainutlaatuiset hoitomenetelmät pettymykseen. Hän söi sipsejä tyhjästä pussista. Leppoisaa puuhaa, eikö? Suosittelen lämpimästi 8>

20.jpg
Sera ei tuntunut olevan kouluunpääsemättömyydestä moksiskaa. Päinvastoin, tyttöhän leikkii kuin viimeistä päivää!

21.jpg
Minka Hurtta, naapuruston kauhu. Carlos on tullut epätoivoiseksi kun tällaiset kelpaa jälkeen Sylvian?

22.jpg
"Hiukkasen" rupsahtamaan päässeellä Carlosilla ei kyllä näyttäisi olevan vaihtoehtojakaan... Minkan rumuus on toki puita kaatavaa, mutta niin on Carlosin vartalokin.

23.jpg
Huono arvosana on.... no, huono arvosana. Läksyt on tehtäviksi tarkoitettu.

24.jpg
Rahapulaan löytyy aina pikainen apu tavoitepisteillä. Näin huomasi myös Paris, kun rikollisuuteen turvautui...

25.jpg
Paha saa aina palkkansa, sanotaan 8D

26.jpg
Tulipalot ei kissoja järkytä, ainakaan Penaa joka taitaa pitää pedistään...

27.jpg
Perijähuone, huone perijöille. Perijäseinä, seinä perijöille. Carlosin nikkaroima komero on perijöiden oma pikku valtakunta, jota he hallitsevat muotokuvineen. : p

28.jpg
Kala syö sateella..... jopa tytöt tietävät sen!

29.jpg
Mutta tässä tapauksessa niin tekevät saappaatkin. Lalaa, synthärisaapaassss.....

30.jpg
...on paras saapas teinineideille 8> Sera kaunistui kasvaessaan.... Taitaa tulla kova perijäkisa?

Pahoittelen kuvien kokoa, ja tekstin kökköisyyttä, ei vaan jaksa... || Kommenttiaaaa?